Solutii POS pentru sectorul Retail, HoReCa si Industrial                021.224.03.22   |    sales@bpc.ro
parteneri

Importator exclusiv in Romania: Posbank, Olivetti, Axon

POSBANK, producator corean de monitoare si sisteme POS touchscreen este leader pe piata mondiala, cu peste 20 ani de experienta in domeniul tehnologiei touch, sisteme POS all in one (AiO) extrem de puternice si performante, dedicate sa faca fata celor mai exigente conditii de lucru din domeniile POS Retail si Horeca.

POSBANK este furnizorul global de solutii din punctele de vanzare POS (Point of Sale), cu peste 200 de clienti in peste 80 de tari. Bazandu-se pe inginerie cu focus pe clienti dar si cu multi ani de experienta, POSBANK ofera terminale POS, monitoare cu ecran tactil (touchscreen), imprimante POS, software, periferice si POS pentru industriile HORECA si RETAIL.

2016_OLIVETTI

OLIVETTI Italia este o marca cu experienta de peste un secol in Italia si in lume, o adevarata protagonista in evolutia digitala din sectorul retail si ITC.

Portofoliul Olivetti cuprinde terminale POS si solutii fiscale evoluate, gandite pentru automatizarea eficienta a proceselor comerciale.

Terminalele POS touchscreen Olivetti sunt ideale pentru utilizarea intensiva in domeniul retail, HoReCa etc. Caracterizate printr-un design elegant distinct, performante excelente si consum redus de energie, aceste sisteme se potrivesc oricaror nevoi si spatii: de la magazinele de elita tip boutique, la hoteluri si restaurant.

Echipamentele Olivetti ce se remarca prin calitate inalta, design inovativ si functii avansate, sunt proiectate pentru a raspunde celor mai exigente si sofisticate necesitati ale clientilor, garantand ergonomie, inovatie, calitate si satisfactie la nivel inalt la punctul de vanzare.

 

AXON

AXON – lider in inovatii – reprezinta noua frontiera in solutiile de automatizare a proceselor de vanzare pentru sectorul Retail si HoReCa.

AXON produce solutii profesionale – sisteme si terminale POS all-in-one, monitoare touchscreen, sisteme POS modulare, imprimante POS, garantand o asistenta tehnica atenta si prompta pe intreaga durata de viata a produsului.

Experienta AXON, ce a decurs din multi ani in industria computerelor, sistemelor de automatizare, atat industriale, cat si pentru retail, garanteaza clientului ca alegerea solutiilor AXON ii va oferi rezultatul maxim asteptat de-a lungul anilor.

“Productie, Inovatie, Design, Calitate, productie interna controlata, respectarea standardelor de calitate” – acestea sunt cuvintele cheie care au fost mereu parte din bagajul tehnic și cultural al marcii AXON.

AXON nu este doar o marca ci si o filozofie a managementului si a serviciilor. Sistemele si solutiile propuse pentru punctul de vanzare sunt la 360°, de la integrarea in lumea IT pana la o propunere de semnalizare digitala dedicata marketingului in-store.

AXON, datorita flexibilitatii, dedicarii catre clienti si retelei de servicii Pan-Europene, te acompaniaza in toate procesele de logistica si de management la punctul de vanzare.

Creator de noi tendinte – AXON  este partenerul dvs in sectorul sistemelor POS touchscreen pentru punctul de vanzare ce a creat intotdeauna produse inovatoare, de calitate si cu un design exclusivist. 

images

Fondata in iunie 2009, Poindus Systems Corp este o  companie cu crestere rapida, cu sediul in Taipei City, Taiwan, cu 3 filiale situate in Los Angeles, SUA, Londra, Marea Britanie si Stuttgart, Germania.

In industria POS extrem de competitiva, Poindus a fost evaluat ca lider in furnizarea de sisteme POS modern si elegante.

Poindus a fost dintotdeauna un inovator in dezvoltarea si fabricarea de platforme de calcul de calitate și performante inalte pentru a furniza terminale POS profesionale All-in-One, monitoare industrial, tablete POS și terminale box pentru diverse industrii.

Poindus este lider in designul si productia de terminale POS All-in-one si monitoare touch pentru Retail si HoReCa; cu peste 100.000 instalari in intreaga lume inca din anul 2009.

Poindus este un brand cu functionalitate superioara si aparenta stilata. Terminale POS Poindus de varf – ToriPOS a fost onorat cu premiul d & i Awards 2013 iar VariPOS 210 a castigat premul Red Dot Design Award 2016.

Conceptul de design al terminalelor POS Poindus nu se concentreaza doar pe functii extreme si tehnologii noi, ci si pe aspectul estetic al produselor.

RETAIL POS

Close Menu