Solutii POS pentru sectorul Retail, HoReCa si Industrial                021.224.03.22   |    sales@bpc.ro
news

Importator exclusiv in Romania: Posbank, Olivetti, Axon

evenimente

sectiunea din care poti afla cele mai noi informatii legate de evenimentele din comunitatea POS si actualizari de produse, software.

31 Octombrie – 4 Noiembrie 2018 – ROMEXPO – INDAGRA

Ca in fiecare an, SCALE EXPERT va fi prezenta si anul acesta la INDAGRA FOOD, cea mai importanta platforma expozitionala dedicata industriei alimentare.

A IX-a editie INDAGRA FOOD se desfasoara in aceasta toamna, in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie 2018.

INDAGRA FOOD este un eveniment ce se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

11-14 octombrie 2018 – CONVENŢIA ANUALĂ a Patronatului Caselor de Marcat din România

 

SCALE EXPERT va participa la CONVENTIA ANUALA a Patronatului Caselor de Marcat din Romania ce se va desfasura in perioada 11-14 octombrie 2018, in statiunea Covasna, Hotel Clermont.

In cadrul acestui eveniment va avea loc editia a X-a a Targului de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, iar SCALE EXPERT va fi partener oficial in calitate de importator al  caselor de marcat OLIVETTI si al sistemelor POS POSBANK si AXON in Romania.

http://www.patronatcasedemarcat.ro/evenimente/conventia-anuala-patronatului/

16-19 mai 2018 – EXPO-SHOP Future Retail Solutions

In perioada 16-19 mai 2018, Retail POS va participa la EXPO-SHOP Future Retail Solutions, prima expozitie din Romania dedicata domeniului Retail!
Va asteptam cu cele mai moderne, inovative si fiabile solutii pentru industria de Retail, la stand 151, pavilion B2, Romexpo!

Vă invităm, așadar, să adăugați în agendă evenimentul EXPO SHOP – Future Retail Solutions și să ne vizitați standul pentru a afla tendințele actuale în domeniul comerțului cu amănuntul, precum integrarea cu noua gamă de imprimante fiscale inteligente.
Participarea la EXPO SHOP este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din retail și HoReCa de a cunoaște portofoliul de soluții  și de a discuta cu reprezentanții altor companii despre noutățile și tendințele în domeniu, pentru a stabili parteneriate și a oferi astfel comercianților din România produse și servicii calitative.

RETAIL POS

Close Menu