Solutii POS pentru sectorul Retail, HoReCa si Industrial                021.224.03.22   |    sales@bpc.ro
despre noi

Importator exclusiv in Romania: Posbank, Olivetti, Axon

despre noi

RETAIL POS este o divizie a companiei SCALE EXPERT srl dedicata echipamentelor si solutiilor POS pentru Retail, HoReCa si Industrial. In calitate de importator exclusiv in Romania al brandurilor de renume POSBANK, AXON, OLIVETTI, SCALE EXPERT va ofera cele mai performante, fiabile si inovative echipamente POS, distinse cu numeroase premii recunoscute la nivel international! Va invitam sa le descoperiti!

produse

Produsele sunt importate direct din Italia, Spania, Germania, au certificare CE si ISO de la producator, se remarca prin tehnologie moderna, fiabilitate si preturi competitive.

service

Service-ul în garanţie şi post-garanţie este asigurat la nivel naţional prin companii specializate cu care avem contract pentru asigurarea mentenanţei produselor oferite.

valorile retailpos

Inovatia – propunem clientilor nostril cele mai noi si performante echipamente prin parteneriatele stranse cu producatorii lider in domeniul sistemelor POS pentru Retail si HoReCa

Responsabilitatea – ne implicam cu responsabilitate in consilierea clientilor nostri pentru a alege echipamentele si solutiile optime fiecarui tip de activitate.

Seriozitatea – scopul nostru este sa fim mereu alaturi de clienti si parteneri si de a nu dezamagi niciodata.

ANYSHOP_PRIME_06
distribuitori
echipamente
clienti

echipa retailpos

Echipa Retail POS va sta la dispozitie si va ofera tot suportul necesar pentru a alege solutia cea mai potrivita businessului Dumneavoastra!

RETAIL POS

Close Menu