Solutii POS pentru sectorul Retail, HoReCa si Industrial                021.224.03.22   |    sales@bpc.ro
APEXA G - monitor secundar 10"

Importator exclusiv in Romania: Posbank, Olivetti, Axon

APEXA G

monitor secundar 10″

Monitorul Secundar pentru Client este un produs Posbank optional, compatibil cu echipamentul POS All in one Apexa G.  Ecran luminos de 10″ cu aspect elegant, functioneaza ca echipament auxiliar ce poate transmite clientilor mesaje, reclame sau oferte la intervale de timp programate.

Usor lizibile, mesajele afisate pot fi distinse cu usurinta de la distante mai mari sau din unghiuri diferite datorita capului rotativ.

 

POSBANK este furnizorul global de solutii din punctele de vanzare POS (Point of Sale), cu peste 200 de clienti in peste 80 de tari. Bazandu-se pe inginerie cu focus pe clienti dar si cu multi ani de experienta, POSBANK ofera terminal POS, monitor cu ecran tactil (touchscreen), imprimanta POS, software periferic si POS pentru industriiile HORECA si RETAIL (comerțului cu amănuntul). Posbank se concentrează mai mult pe soluții inovatoare POS si solutii personalizate care raspund nevoilor specifice ale clientilor globali. Ca principal furnizor de solutii POS, Posbank ii ajuta pe clienti sa reuseasca in afacerile lor oferind cele mai bune produse si servicii din clasa sa de produse.

specificatii

  • Display: LED LCD 10″
  • Rezolutie: 1024 x 768 px
  • Culori disponibile: alb sau negru
  • Cod produs: PB-APG-LCD1-DG

RETAIL POS

Close Menu